Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de chocolat noir, en morceaux grossiers
- 170 g de beurre et un peu pour les moules
- 3 œufs
- 3 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre
- 50 g de farine fleur
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1612 kJ / 387 kcal
- Białko
- 6.55 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 30.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain accordéon aux herbes
1h 20min
Barres aux baies
1 godz.
Amandes cacao moka
50min
Barres au sésame
30min
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Brak ocen
Glace au caramel
9 Std.
Pain müesli
2 godz.
Soft ice vanille
13h
Frappuccino
5 min
Tiramisu stracciatella
2 godz. 30 min
Cheesecake New York
6 godz. 30 min