
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de chocolat noir en morceaux grossiers
- 170 g beurre, non salé (du lait de vache) et un peu pour les moules
- 3 œufs
- 3 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre
- 50 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 387 kcal / 1612 kJ
- Białko
- 6.55 g
- Tłuszcz
- 30.54 g
- Węglowodany
- 21.4 g