Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de chocolat noir, en morceaux grossiers
- 170 g de beurre et un peu pour les moules
- 3 œufs
- 3 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre
- 50 g de farine fleur
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1612 kJ / 387 kcal
- Białko
- 6.55 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 30.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carac (Tartelette au chocolat)
2u.
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2sa 35 dk
Oeufs farcis "yeux rouges"
40min
Muffins au chocolat
45 min
Mousse au thon
5 Min
Cheesecake glacé
3h
Brownies
1u.
Caramels à la crème
2u.
Cacahuètes confites
Ninguna valoración
Mojito à la fraise
10min
Roulade au citron
3h
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min