Urządzenia i Akcesoria
Cinco especias chinas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
50 g
Składniki
-
2 cucharaditas de pimienta de Sichuán
-
3 anises estrellados
-
2 cucharaditas de semillas de hinojo
-
2 palos de canela
-
6 clavos enteros
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Białko
2.6 g
Kalorie
235.8 kJ /
56.4 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Oriente
101 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Curry en polvo - Subcontinente indio
10 min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45 min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10 min
Salsa de cacahuetes (Kacang sambal) - Indonesia
5 min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45 min
Bao buns de coco, cerdo y champiñones
45 min
Garam masala - Subcontinente indio
5 min
Pato Pekín - China
1 godz. 30 min
Sopa thai de pollo
30 min
Vindaloo de cordero - India
1 godz. 40 min
Pollo korma (India)
50 min
Té con especias indio (Masala chai) - India
15 min