Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 30 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
- 50 gramů růžového vína
- 400 gramů jahod, 300 gramů na tenké plátky
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - ½ - 1 čajová lžička soli, dle chuti
- 50 gramů ricotty
- 2 snítky čerstvé bazalky, nasekané lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2061 kJ / 488 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Sýrové soufflé
35 Min
Miso-jogurtový bramborový salát
35 Min
Barevné perníčky s marcipánem
Brak ocen
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2h 10 min
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50 Min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1óra
Šašlik s rajčatovou salsou
35 Min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16 Std. 40 Min
Vinná marináda
Brak ocen
Gnocchi s lososem a hráškem
20 min
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2h 10 min