Urządzenia i Akcesoria
Rizoto s parmazánem a jahodami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
-
30 gramů šalotky
-
30 gramů másla
-
350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
-
50 gramů růžového vína
-
400 gramů jahod 300 gramů na tenké plátky
-
700 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
½ - 1 čajová lžička soli dle chuti
-
50 gramů ricotty
-
2 snítky čerstvé bazalky nasekané lístky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
12 g
Kalorie
2061 kJ /
488 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jahody
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pralinky s mandlovým likérem
1 godz.
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Brak ocen
Kávová zmrzlina s likérem
8 godz. 10 min
Čokoládová omáčka
20 min
Citrónový sorbet
8 godz. 30 min
Čokoládové trojhránky s lesními plody
50 min
Citrónová zmrzlina
10 godz. 20 min
Bramborové muffiny s parmazánem
1 godz. 10 min
Šnečci s kysaným zelím
1 godz. 45 min
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1 godz.
Karamelové brownies
1 godz. 20 min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 min