Urządzenia i Akcesoria
Studený rajčatový krém s bazalkou
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 sklenic
Składniki
-
1000 gramů zralých rajčat napůl
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 ledových kostek
-
1 čajová lžička soli
-
3 špetky mletého černého pepře
-
20 gramů citrónové šťávy
-
24 - 26 lístků bazalky na ozdobu
-
70 gramů extra panenského olivového oleje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sklenic
Białko
3.7 g
Kalorie
212 kJ /
51 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rajčatový džus
5 min
Polévka oranžová z dýně
35 min
Telecí party klobásky
1 godz. 10 min
Jablečno-cibulový chléb
2 godz. 20 min
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 godz. 15 min
Okurková raita s mátou
25 min
Pagáče
1 godz. 35 min
Celozrnné knedlíky s burisony
50 min
Lososová polévka s koprem
35 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 min
Tuňákové máslo s kapary
5 min