Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de vino tinto
- 500 g de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano (opcjonalnie)
- 1 palo de canela
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 3305 kJ / 790 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 172 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 8.5 mg
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 menit
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Filete Wellington
14h
Mantequilla de ajo y echalote
10 min
Causa limeña
1 Std. 10 Min
Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas
20 min
Sopa de tomate
1h
Bisque de camarón
25 min
Mantequilla Café de París
10 min
Salsa bearnesa
15 menit
Salsa holandesa TM6
15 menit