Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g șalote, tăiate jumătăți
- 1 fir tarhon proaspăt, doar frunzele
- 50 g vin alb, sec
- 1 lingură oțet de vin (de preferință oțet de tarhon)
- 200 g unt nesărat, tăiat cuburi
- 4 gălbenușuri
- 1 linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 380 g
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 192 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Sos pentru grătar în stil texan
20 min
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Spată de porc sous-vide
Brak ocen
Mușchi de miel cu sos de piper roșu
Brak ocen
Sos Bordelaise
55 min
Cocktail cu limetă și grapefruit
10 Min
Sos béchamel
15 min
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 min
Sos de muștar și mărar
2h 15 min
Sos de piper
30 min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min
Sos olandez
15 min