Rotkraut

Rotkraut

3.9 129 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 Portionen

Składniki

  • Rotkohl ohne Strunk, in Stücken
    700 g
  • Knoblauchzehen in Scheiben
    2
  • natives Olivenöl
    50 g
  • Sultaninen (10 Minuten in Wasser eingeweicht und abgetropft)
    100 g
  • Wasser
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Essig
    2 EL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 1 g
Kalorie 319 kJ / 76 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...