Urządzenia i Akcesoria
Zwiebelbrot mit Koriander
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
25 Scheiben
Składniki
-
Pflanzenöl und etwas mehr zum Einfetten15 g
-
Korianderkörner1 geh. TL
-
Zwiebeln halbiert180 g
-
Wasser350 g
-
frische Hefe10 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestäuben500 g
-
Weizenmehl Type 1050150 g
-
Salz (10 g)2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
188 mg
Białko
3 g
Kalorie
434 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2u. 10min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7u.
Weißbrot
1u. 50min
Brötchen
1u. 40min
Landbrot Backhausart
1u. 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12u.
Zwiebel-Roggen-Brot
4u.
Olivenbrot
2u.
Scharfes Kräuterbrot
2u.
Bierbrot
2u.
Italienisches Weißbrot
1u. 10min
Softes Sandwichbrot
3u. 30min