Urządzenia i Akcesoria
西班牙蕃茄烤蛋盅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
牛心蕃茄 (一 顆約重220克)4 顆
-
新鮮嫩菠菜 只取葉子150 克
-
油1 大匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蛋4 顆
-
比薩起士絲 依個人喜好添加10 克
-
粗海鹽 依個人喜好添加10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬食宴客菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan