西班牙蕃茄烤蛋盅

西班牙蕃茄烤蛋盅

4.3 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 牛心蕃茄 (一 顆約重220克)
    4 顆
  • 新鮮嫩菠菜 只取葉子
    150 克
  • 1 大匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 4 顆
  • 比薩起士絲 依個人喜好添加
    10 克
  • 粗海鹽 依個人喜好添加
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25 g
Kalorie 1611 kJ / 385 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Błonnik 7.5 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...