Urządzenia i Akcesoria
小米甘蓝菜卷佐蘑菇奶油酱
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 人份
Składniki
小米甘蓝菜卷
-
250 克 布格麦粒小米250 克
-
水1200 克
-
皱皮甘蓝叶 (6片大叶或12片小叶)6 - 12 片
-
洋葱 切块180 克
-
蒜头2 瓣
-
蘑菇 (如:白蘑菇、野蘑菇或香菇)200 克
-
黄油20 克
-
盐1 - 1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ - ¾ 茶匙
蘑菇奶油酱
-
黄油30 克
-
稀奶油80 克
-
盐½ - ¾ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ - ½ 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny