鸡高汤配面包丸子

鸡高汤配面包丸子

4.0 1 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 帕玛森奶酪 切块 (2-3 厘米)
    40 克
  • 小餐包,微硬 切块 (2-3 厘米)
    250 克
    250 克 白面包,微硬, ,切块 (2-3 厘米)
  • 洋葱 切块
    80 克
  • 新鲜欧芹 取叶子和茎
    6 根
  • 黄油
    25 克
  • 牛奶
    200 克
  • 蛋液
    3 颗
  • 2 茶匙
  • 现磨胡椒粉
    2 小撮
  • 豆蔻粉
    2 小撮
  • 1000 克
  • 鸡翅膀 (约600克)
    4 只
  • 综合蔬菜 (如:胡萝卜、洋葱、西芹),切块(2-3 厘米)
    200 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 24 g
Kalorie 2118 kJ / 506 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...