黄瓜浓汤配鲜虾串

黄瓜浓汤配鲜虾串

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 橄榄油
    40 克
  • 柠檬汁
    2 汤匙
  • ½ 茶匙
  • 虾仁,中等大小 去肠泥
    24 只
  • 洋葱 切块
    80 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 色拉黄瓜 连皮切块
    500 克
  • 柠檬 切片,每片一切四
    1 颗
  • 500 克
  • 蔬菜高汤酱
    1 满茶匙
    1 块 蔬菜高汤块
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 牛奶
    200 克
  • 面粉
    40 克
  • 新鲜莳萝 (opcjonalnie) 切碎
    2 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12 g
Kalorie 733 kJ / 175 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...