Urządzenia i Akcesoria
甜菜根汤配香草丸子
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
香草丸子
-
新鲜综合香草 (如:罗勒, 欧芹、野蒜、细香葱, 混合软叶香草),只取叶子10 - 15 克
-
牛奶200 克
-
黄油 切块60 克
-
盐¾ 茶匙
-
豆蔻粉 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
粗粒小麦粉(任何麦类)150 克
-
黄油 多备一些涂抹用
-
蛋液1 颗
甜菜根汤
-
500 克 熟甜菜根, ,切块甜菜根 去皮,切块500 克
-
水700 克
-
白葡萄酒150 克
-
2 块 蔬菜高汤块蔬菜高汤酱2 满茶匙
-
面粉25 克
-
盐½ - 1 茶匙
-
豆蔻粉2 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
稀奶油100 克
-
白葡萄酒醋 (opcjonalnie)1 汤匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7 g
Kalorie
1386 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny