
Urządzenia i Akcesoria
Sernik crème brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 15 min
16 porcji
Składniki
Spód
-
ciastek maślanych połamanych na kawałki200 g
-
masła pokrojonego na kawałki50 g
Masa serowa
-
śmietany, min. 30% tłuszczu300 g
-
cukru110 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
laska wanilii tylko nasiona1
-
mleka 3,2% tłuszczu200 g
-
twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki500 g
-
sera mascarpone podzielonego na kawałki250 g
-
jajek5
Skarmelizowany cukier
-
brązowego cukru3 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
298 kcal /
1249 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
20.4 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SERNIKI
10 Przepisów
Polska
Polska