Urządzenia i Akcesoria
Rybí karbanátky s quinoou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 kusů
Składniki
-
370 gramů filetů z tresky
-
½ čajové lžičky soli
-
500 gramů vody
-
150 gramů quinoy (v suchém stavu)
-
80 gramů parmazánu
-
6 stroužků česneku
-
60 gramů jarní cibulky na kousky
-
320 gramů cukety na kousky, bez semínek
-
4 vejce
-
olivový olej ve spreji
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 12 kusů
Białko
156 g
Kalorie
6841 kJ /
1629 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
119 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vyváženě
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Vánoční Kuba
1 godz. 40 min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1 godz.
Celozrnné bulky se zeleninovými tyčinkami a dipem
1 godz. 10 min
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1 godz. 20 min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 godz. 30 min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 min
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40 min
Müsli z čerstvého kokosu a datlí
5 min
Celozrnné housky
2 godz.
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30 min
Bagety s vlašskými ořechy
1 godz. 45 min
Banánovo ořechová kaše
12 min