Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem

Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem

2.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porcí

Składniki

  • 5 snítek čerstvé petržele jen lístky
  • 2 stroužky česneku
  • 450 gramů pórku na kolečka
  • 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu jen lístky
  • 30 gramů olivového oleje
  • 50 gramů bílého vína
  • 800 gramů bílé fazole, velké (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
  • 50 gramů zakysané smetany crème fraîche 30 % tuku
  • ½ čajové lžičky mořské soli podle chuti
  • 2 špetky mletého černého pepře podle chuti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 6 g
Kalorie 653 kJ / 156 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...