Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 450 gramů pórku, na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu, jen lístky
- 30 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 800 gramů bílých fazolí, velkých (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
- 50 gramů zakysané smetany crème fraîche, 30 % tuku
- ½ čajové lžičky mořské soli, podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Gratinovaná dýně s mrkví
50 min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1h
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10 Std. 50 Min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1h 50 min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Fazolové placičky
10 godz. 30 min
Cuketovo-cizrnové placičky
8h 20 min
Fazole po bretaňsku
35 min
Eintopf se zelím a kroupami
1h