Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 450 gramů pórku, na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu, jen lístky
- 30 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 800 gramů bílých fazolí, velkých (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
- 50 gramů zakysané smetany crème fraîche, 30 % tuku
- ½ čajové lžičky mořské soli, podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazole po bretaňsku
35 Min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 Std. 30 Min
Jáhlová mouka
5min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1 Std. 5 Min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 Std.
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 Min
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1 Std.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Fazolové placičky
10h 30min
Houbovo-cizrnová směs
9 godz.
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10 godz. 50 min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min