Urządzenia i Akcesoria
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porcí
Składniki
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
2 stroužky česneku
-
450 gramů pórku na kolečka
-
1 polévková lžíce čerstvého tymiánu jen lístky
-
30 gramů olivového oleje
-
50 gramů bílého vína
-
800 gramů bílé fazole, velké (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
-
50 gramů zakysané smetany crème fraîche 30 % tuku
-
½ čajové lžičky mořské soli podle chuti
-
2 špetky mletého černého pepře podle chuti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Světové Velikonoce
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Polentová pizza
1 godz.
Falafel
1 godz.
Cizrnové karbanátky
11 godz. 10 min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1 godz.
Sušenky Pouštní růže
45 min
Lasagne s kysaným zelím
1 godz. 50 min
Krémová polenta s pórkem
1 godz. 5 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Čočkovo-dýňový guláš
1 godz.
Houbovo-cizrnová směs
9 godz.
Červená smetanová čočka
15 min