Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů celých ořechů, směsi (např. mandle, vlašské ořechy)
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 50 gramů cibule, napůl
- 1300 gramů zralých rajčat (Ø 5-6 cm) (viz tip)
- 100 gramů čerstvých hub (např. žampiónů)
- 1 čajová lžička soli, jemné
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
-
10 - 12
lístků čerstvé máty
lub 1 čajová lžička sušené máty - 4 - 5 snítek čerstvé petržele, pouze lístky, plus extra na ozdobení
- 75 gramů bílé dlouhozrnné rýže
- 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (cca z ½ citrónu)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25min
Rybí rolky s houbovou náplní
Brak ocen
Kapr na modro
Brak ocen
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 min
Cuketovo-mátový salát
10 Min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Marocké jehněčí s kuskusem
Brak ocen
Plněná vejce
30 min
Pivní rizoto s houbami
45 min
Uramaki sushi s portobello žampióny
Brak ocen