Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů celých ořechů, směsi (např. mandle, vlašské ořechy)
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 50 gramů cibule, napůl
- 1300 gramů zralých rajčat (Ø 5-6 cm) (viz tip)
- 100 gramů čerstvých hub (např. žampiónů)
- 1 čajová lžička soli, jemné
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
-
10 - 12
lístků čerstvé máty
lub 1 čajová lžička sušené máty - 4 - 5 snítek čerstvé petržele, pouze lístky, plus extra na ozdobení
- 75 gramů bílé dlouhozrnné rýže
- 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (cca z ½ citrónu)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1h
Plněná zelenina
1h 20min
Zabaione
15 menit
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Krevetové máslo
Brak ocen
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
Brak ocen
Saské tvarohové vdolečky
3 Std.
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40min
Krémová polenta s pórkem
1 Std. 5 Min
Paštika s tuňákem a lososem
12 Std. 10 Min
Chlebová pivní polévka
30min
Okurkovo-šunkové palačinky
1j 10 menit