蔬菜濃湯&菠菜焗蛋盅

蔬菜濃湯&菠菜焗蛋盅

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 切塊
    400 克
  • 韭蔥 切塊
    300 克
  • 蕪菁 切塊
    200 克
  • 馬鈴薯 切塊(約 2 公分)
    100 克
  • 800 克
  • 依個人喜好調味
    2 茶匙
  • 胡椒粉 依個人喜好調味
    2 小撮
  • 新鮮嫩菠菜
    200 克
    200 克 新鮮菠菜葉
  • 奶油 切塊
    40 克
  • 新鮮番茄 切丁
    100 克
  • 蛋 (每顆重約53-63克) 冷藏 (詳見要訣)
    8 顆
  • 白麵包 切長條,放入烤箱烤過
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13 g
Kalorie 1169 kJ / 279 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 5.6 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...