Urządzenia i Akcesoria
蜂蜜芥末鮭魚和花椰菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭2 粒
-
橄欖油20 克
-
蜂蜜20 克
-
黃芥末20 克
-
新鮮檸檬汁10 克
-
水500 克
-
400 克 馬鈴薯, ,削皮,切塊,(約1.5 公分)地瓜 削皮,切塊,(約1.5 公分)400 克
-
綠花椰菜,切小朵 (約 3 公分)400 克
-
新鮮去骨鮭魚排 (4 片)800 克
-
鹽4 小撮
-
黑胡椒粉3 - 4 小撮
-
菲達乳酪150 克
-
橄欖油5 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2374.5 mg
Białko
56.7 g
Kalorie
3538.6 kJ /
845.8 kcal
Tłuszcz
56.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Brak ocen
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Brak ocen
海南雞飯和蒸蛋
1 godz. 20 min
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
1 godz.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Brak ocen
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1 godz. 30 min
越式燉蔬菜
Brak ocen
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
1 godz. 10 min
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1 godz. 25 min
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1 godz. 20 min
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1 godz. 20 min
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
1 godz. 20 min