Urządzenia i Akcesoria
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
無鹽烤杏仁20 克
-
洋蔥50 克
-
橄欖油 plus 2 tsp and extra for greasing40 克
-
藜麥 以清水沖洗後瀝乾120 克
-
蔬菜高湯400 克
-
新鮮鮭魚片、去皮 分切成 2 塊500 克
-
蜂蜜1 大匙
-
黃芥末醬1 ½ 大匙
-
葡萄柚 (任一種類) (約 2 顆)250 克
-
去核橄欖 (任一種類)60 克
-
新鮮薄荷葉6 片 (葉片)
-
蘋果醋25 克
-
菲達乳酪50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1096 mg
Białko
67.4 g
Kalorie
5043.2 kJ /
1205.4 kcal
Tłuszcz
76 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
61.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
餐桌上的保養術
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan