Urządzenia i Akcesoria
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
米 洗淨,瀝乾300 克
-
水1250 克
-
洋蔥 切丁1 顆
-
櫛瓜 切丁1 根
-
馬鈴薯 切丁1 顆
-
韓式大醬75 克
-
高湯包 自製或市售,(詳見要訣)1 包
-
鹽1 茶匙
-
水 不超過主鍋Max線為準400 - 500 克
-
韓國麻油2 - 3 大匙
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
海苔酥4 - 5 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2187.6 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1914.9 kJ /
457.7 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
80.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起露營趣
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan