韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰

韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 洗淨,瀝乾
    300 克
  • 1250 克
  • 洋蔥 切丁
    1 顆
  • 櫛瓜 切丁
    1 根
  • 馬鈴薯 切丁
    1 顆
  • 韓式大醬
    75 克
  • 高湯包 自製或市售,(詳見要訣)
    1 包
  • 1 茶匙
  • 不超過主鍋Max線為準
    400 - 500 克
  • 韓國麻油
    2 - 3 大匙
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 海苔酥
    4 - 5 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2187.6 mg
Białko 9.5 g
Kalorie 1914.9 kJ / 457.7 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 80.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...