面包番茄汤、菠菜欧姆蛋和蒸普罗旺斯炖菜

面包番茄汤、菠菜欧姆蛋和蒸普罗旺斯炖菜

4.0 1 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 中等硬度乳酪 (如:格鲁耶尔乳酪, 伊曼塔乳酪, 车打乳酪),切块
    60 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 特级初榨橄榄油 多备一些
    50 克
  • 硬餐包 切块 (1-2 厘米)
    50 克
    50 克 隔夜白面包, ,切块 (1-2 厘米)
  • 冷冻菠菜碎 解冻
    200 克
  • 4 颗
  • 多备一些,调味用
    1 茶匙
  • 洋葱 切块
    50 克
  • 胡萝卜 切块
    50 克
  • 熟番茄 切块
    700 克
    700 克 罐头番茄
  • 新鲜罗勒叶
    6 - 8 片
  • 500 克
  • 蔬菜高汤酱
    1 满茶匙
    1 块 蔬菜高汤块
  • 综合蔬菜 (如:甜椒、西葫芦、茄子), 切块 (2-3 厘米)
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17 g
Kalorie 1654 kJ / 395 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 6.5 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...