蔬菜浓汤、法式菠菜焗蛋盅

蔬菜浓汤、法式菠菜焗蛋盅

5.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份

Składniki

  • 胡萝卜 切块
    400 克
  • 京葱 切块
    300 克
  • 芜菁 切块
    200 克
  • 土豆 去皮切块 (2 厘米)
    100 克
  • 800 克
  • 2 茶匙
  • 胡椒粉
    2 小撮
  • 新鲜嫩菠菜
    200 克
    200 克 新鲜菠菜叶, ,粗切
  • 黄油 切块
    40 克
  • 番茄 切丁
    100 克
  • 蛋液 冷藏的 (见要诀)
    8 颗
  • 多备一些,依个人口味调整
  • 胡椒粉 多备一些,依个人口味调整
  • 白面包 烤过,切条
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13 g
Kalorie 1169 kJ / 279 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 5.6 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...