Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 hojas de albahaca, fresca
- 800 g de agua
- 60 g de pasta seca corta, tipo fusilli
- 1 cdita de aceite de oliva
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 1 pizca de orégano, seco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 277 kJ / 66 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz Blanco
35min
Sopa de fideo TM6
35min
Verduras al vapor
45 Min
Arroz rojo
1 Std. 25 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Ensalada de pasta de aderezo de aguacate
30min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Pasta con verduras verdes
45 Min
Guacamole
10min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min