Urządzenia i Akcesoria
香浓奶油洋姜汤配脆面包、黑松露
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
黄油 室温,切块30 克
-
红葱头 一切二50 克
-
菊芋 (洋姜), 去皮,切块400 克
-
鸡高汤400 克
-
稀奶油400 克
-
白三明治面包,切片的 切成2×2厘米块100 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鲜黑松露 切薄片20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.9 g
Kalorie
1643.2 kJ /
392.8 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意法餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny