香浓奶油洋姜汤配脆面包、黑松露

香浓奶油洋姜汤配脆面包、黑松露

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 黄油 室温,切块
    30 克
  • 红葱头 一切二
    50 克
  • 菊芋 (洋姜), 去皮,切块
    400 克
  • 鸡高汤
    400 克
  • 稀奶油
    400 克
  • 白三明治面包,切片的 切成2×2厘米块
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鲜黑松露 切薄片
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.9 g
Kalorie 1643.2 kJ / 392.8 kcal
Tłuszcz 20.2 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 39.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...