
Urządzenia i Akcesoria
Beef Burger
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Röstzwiebeln40 g
-
Rindfleisch ohne Sehnen (z.B. aus der Hüfte), in Stücken, angefroren540 g
-
Salz1 ½ TL
-
Butter2 EL
-
Zwiebeln halbiert140 g
-
Cornichons halbiert125 g
-
Olivenöl3 EL
-
brauner Zucker50 g
-
weiße Senfkörner2 EL
-
Apfelessig50 g
-
Worcester-Sauce20 g
-
Gurkenwasser40 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Pfeffer6 Prisen
-
Bacon8 Scheiben
-
Cheddar4 Scheiben
-
Burgerbrötchen (Buns)4
-
Senf4 TL
-
Ketchup4 EL
-
rote Zwiebel klein, in Ringen1
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
1026 kcal /
4297 kJ
Białko
51 g
Tłuszcz
54 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy