Urządzenia i Akcesoria
Lemon Avocado Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
dry-cured ham, diced80 g
-
oil20 g
-
plain flour20 g
-
water250 g
-
double cream200 g
-
lemon juice25 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt¼ tsp
-
avocados (approx. 170 g), ripe, peeled, stoned, in pieces1 - 2
-
ground black pepper2 pinches
-
cherry tomatoes halved250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
7 g
Kalorie
1342 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Crust Pizza
1 godz. 20 min
Marble cake
2 godz.
Marble Cake
2 godz. 10 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 godz. 20 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min