Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 onion, halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 80 g dry-cured ham, diced
- 20 g oil
- 20 g plain flour
- 250 g water
- 200 g double cream
- 25 g lemon juice
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- 1 - 2 avocados (approx. 170 g), ripe, peeled, stoned, in pieces
- 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1342 kJ / 320 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Pain aux Cereales
12h 15min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Cream of Asparagus Soup
15min
Avocado Mayonnaise
10 min
Crème caramel (flan)
3h
Asparagus Stem Soup
55 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Papaya Sorbet
15min