Urządzenia i Akcesoria
火龍果紅龜粿
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 個
Składniki
花生餡
-
去皮熟花生200 克
-
細砂糖50 克
火龍果粿皮
-
火龍果 (紅肉),切塊125 克
-
水175 克
-
細砂糖50 克
-
水磨糯米粉400 克
-
油 塑型用少許
蒸粿
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
12.8 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
309.8 kJ /
289.9 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
團圓呷糕粿
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan