Urządzenia i Akcesoria
聖誕樹手撕麵包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
32 塊
Składniki
麵糰
-
水220 克
-
20 克 新鮮酵母, ,剝成小塊乾酵母粉2 茶匙
-
高筋麵粉400 克
-
橄欖油30 克
-
糖1 茶匙
-
海鹽1 茶匙
起司餡料
-
帕瑪森起司 切塊(2公分)60 克
-
蒜頭5 克
-
莫札瑞拉乳酪 切塊(2公分)200 克
組裝和烘焙
-
蛋 (約53-63克) 與1大匙水混合1 顆
迷迭香奶油
-
新鮮迷迭香1 ½ 大匙
-
新鮮羅勒葉1 ½ 大匙
-
無鹽奶油 切塊30 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 顆
Sód
100 mg
Białko
4 g
Kalorie
377 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
鈴聲響叮噹
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan