Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- sal fina, al gusto
- pimienta molida, al gusto
- 400 g de filetes de res, 2 medallones
- 65 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre balsámico
- 310 g de vino tinto
- 150 g de agua
- ¾ cucharadita de concentrado de caldo de res
- 5 g de romero, fresco, solo las hojas
- 15 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2087 kJ / 497 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Puré de papa
50 Min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3u.
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 Min
Filete a la pimienta
20min
Risotto al vino tinto
25 Min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 Min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 Min
Pollo teriyaki
30 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min