Urządzenia i Akcesoria
Hot cakes veganos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
10 piezas
Składniki
-
50 g de margarina y un poco más para cocinar los hot cakes
-
135 g de harina
-
15 g de levadura seca instantánea
-
95 g de plátano pelado
-
35 g de amaranto
-
250 g de leche de almendra
-
50 g de azúcar morena
-
miel de maple
-
frutos rojos variados, frescos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
3 g
Kalorie
617 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
VEGETARIA...NíSIMO!
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Hot cakes de avena y chía
25 min
Jamón de frijol vegano
3 godz.
Hot cakes de avena
30 min
Hot cakes de harina de avena
30 min
Hot cakes de quinoa
25 min
Cheesecake vegano, sin gluten
3 godz. 30 min
Hot cakes de plátano sin gluten
25 min
Crema de cacahuate
15 min
Brownie vegano
40 min
Mole vegano
40 min
Waffles veganos con salsa de chocolate
30 min
Hotcakes de plátano y chispas de chocolate
30 min