黃金泡菜餡餅

黃金泡菜餡餅

5.0 3 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
10 塊

Składniki

  • 中筋麵粉
    250 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    100 克
  • 冷水
    65 克
  • 黃金泡菜
    250 克
  • 豬絞肉
    250 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 少許,煎餅用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 塊

Białko 8.1 g
Kalorie 625 kJ / 149 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...