紅豆一口酥

紅豆一口酥

4.9 10 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
20 塊

Składniki

  • 1 顆
  • 低筋麵粉
    170 克
  • 冰糖粉
    50 克
  • 杏仁粉
    45 克
  • 奶油 冷藏,切小塊
    100 克
  • 1 小撮
  • 蜜紅豆餡 (自製或市售)
    400 克
  • 黑芝麻 裝飾用
    少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 塊

Sód 24.8 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 576.7 kJ / 138 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 19.9 g
Węglowodany 20.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...