Wersje kompatybilne
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polévka z česneku
- 200 gramů česneku mladého (viz Tip)
- 100 gramů suchého bílého vína
- 2 polévkové lžíce másla
- 40 gramů celeru, na kostky
- 40 gramů fenyklu, na kostky
- 40 gramů šalotky, na kostky
- 200 gramů brambor, na kostky
- 150 gramů smetany 12 %
- 2 snítky tymiánu, čerstvého
- 500 gramů vody
- sůl, podle chuti
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
- pepř, čerstvě umletý, podle chuti
- limetková šťáva
Hrášek
- 100 gramů zeleného hrášku, čerstvého
- 1 polévková lžíce másla
- 2 polévkové lžíce zeleninového vývaru
- sůl
Servis
- 200 gramů uzeného pstruha
- máta a květy česneku na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1671.8 kJ / 398 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka se smetanou
40min
Pappa al pomodoro
15 min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55 dk
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50min
Salsa s chilli a ananasem
No ratings
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
1h 5min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1h
Terina s kachními játry a portským vínem
No ratings
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 Min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Polévka oranžová z dýně
35 dk