Urządzenia i Akcesoria
照燒豬肉蔬菜飯糰
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
照燒醬
-
糖2 茶匙
-
味醂2 大匙
-
日式醬油3 大匙
蔬菜飯糰
-
水1000 克
-
白米 洗淨、瀝乾80 克
-
洋蔥 切塊40 克
-
奶油15 克
-
紅甜椒 切小丁(約0.5公分)40 克
-
玉米筍 切小丁(約0.5公分)40 克
-
蘆筍 切小丁(約0.5公分)40 克
-
匈牙利辣紅椒粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
乾燥奧勒岡¼ 茶匙
-
乾燥百里香¼ 茶匙
-
橄欖油10 克
-
豬里肌肉 薄片,(約150克)6 片
-
起士片2 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
23 g
Kalorie
2286 kJ /
547 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小酒館私房菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan