Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1280 克 水
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 160 克 義大利麵
- 15 克 新鮮九層塔, 只取葉子
- 5 克 松子, 先放入烤箱以150°C烤過
- 25 克 蒜頭
- 30 克 橄欖油
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 20 克 洋蔥, 切小塊
- 25 克 油漬蕃茄乾, 切小丁
- 100 克 花枝, 去除內臟、切圈
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1 g