Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite vegetal, para engrasar
-
90
g de harina de trigo sarraceno
lub 90 g de harina de avena - 10 g de sal
- 2 cditas de polvo para hornear
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cdita de goma xantana
- 1 huevo
- 250 g de agua
- jitomates cherry, en mitades, para decorar
- de hojas de romero fresco, para decorar
- 1 yema de huevo, batida, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 3608.4 kJ / 862.4 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 68.6 g
- Tłuszcz
- 59.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 11.1 g
- Sód
- 4747.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan árabe de comino
40min
Hongos con epazote
20 min
Pan de caja sin gluten
2h
Kipe charola
1hod. 30min
Pan mediterráneo de romero
1u. 55min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Tarta con relleno de kale
1h
Pizza con masa madre, jitomates cherry y calabacita salteada TM6
20 Std.
Leche de nuez de la India
15min
Focaccia de papa y romero
1h 40min
Masa madre sin gluten
120j
Focaccia - Demo presentadores
35min