Focaccia de papa y romero

Focaccia de papa y romero

4.7 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 porciones

Składniki

  • 220 g de agua
  • 1 cdita de azúcar
  • 10 g de levadura seca instantánea
  • 2 cditas de orégano
  • 400 g de harina
  • 30 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar
  • 1 cdita de sal
  • 20 g de cebolla morada fileteada
  • 100 g de papa en rodajas muy finas
  • 2 ramitas de romero solamente las hojas
  • 2 cditas de sal gruesa
  • 3 cditas de aceite de oliva o aceite de albahaca

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 232 kcal / 974 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...