Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema batida
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Natilla de chocolate
- 350 g de chocolate amargo, en trozos
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de azúcar refinada
- 6 yemas de huevo
Claras batidas y montaje
- 6 claras de huevo
- 1 pizca de cremor tártaro
- 2 cdas de azúcar refinada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3343 kJ / 799 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trufas de chocolate
3h
Helado de betabel y queso de cabra con galletas TM6
14h 55min
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2h
Salsa de vainilla
15min
Masa sablé
1h 50 min
Masa sablé
10 min
Espuma de frutos rojos
10 min
Pavlovas con frutos rojos
2h
Masa sablé
10 min
Mousse de chocolate
30min
Ganache de chocolate
35 Min
Espuma de frutos rojos
10 min