Espagueti a la boloñesa

Espagueti a la boloñesa

4.1 329 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones

Składniki

  • de cebolla
    100 g
  • diente de ajo
    1
  • de apio en trozos
    20 g
  • de hojas de perejil fresco
    30 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de jitomate en cuartos
    400 g
  • de vino blanco
    30 g
  • de sal
    2 ½ cdita
  • pimienta negra molida al gusto
  • de carne molida de res
    800 g
  • de orégano seco
    1 cda
  • de agua
    1500 g
  • aceite de oliva un chorrito
  • de espagueti
    500 g
  • queso parmesano, rallado al gusto

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 790 kcal / 3318 kJ
Białko 59 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...