Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de papa, en rebanadas
- 200 g de brócoli, en arbolitos
- 200 g de coliflor, en arbolitos
- 200 g de calabacita, en rebanadas
- 200 g de ejotes
- 750 g de agua
- 1 cucharada de sal, (opcional)
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 244 kJ / 58 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Verduras al vapor con rúcula
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Plátanos y camotes al Varoma
1h 15min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Calabacitas al vapor
25min