Urządzenia i Akcesoria
Egg Fried Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Vegetable Mix
-
onions quartered50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
olive oil15 g
-
bacon (opcjonalnie) cut in thin strips (2-3 mm)80 g
Rice
-
olive oil15 g
-
garlic clove1
-
basmati rice110 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
Assembly
-
olive oil1 tsp
-
large egg1
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1084.1 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1782.6 kJ /
426.1 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
49.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pea Pasta
25 min
Full English Breakfast Popover
35 min
Spaghetti carbonara
40 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Special Un-Fried Rice
45 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min