Urządzenia i Akcesoria
Egg Fried Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Vegetable Mix
-
onions quartered50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
olive oil15 g
-
bacon (opcjonalnie) cut in thin strips (2-3 mm)80 g
Rice
-
olive oil15 g
-
garlic clove1
-
basmati rice110 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
Assembly
-
olive oil1 tsp
-
large egg1
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1084.1 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1782.6 kJ /
426.1 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
49.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Scrambled Eggs
10 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Spaghetti carbonara
40 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Special Un-Fried Rice
45 min