Urządzenia i Akcesoria
Creamy Mushroom Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
button mushrooms halved or quartered as needed400 g
-
water to taste500 - 600 g
-
milk200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
plain flour50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
cream (e.g. single or double cream)50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cream cheese (opcjonalnie)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
334.7 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
603.1 kJ /
144.2 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy tomato soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Lemonade
5 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Creamy mushroom soup
20 min
Curry Chicken
1 godz.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Onion Soup
1 godz.
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.