Schoko-Biskuitrolle

Schoko-Biskuitrolle

4.4 152 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz.
14 Scheiben

Składniki

  • Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken
    140 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    400 g
  • Eier
    3
  • Zucker
    100 g
  • Salz
    1 Prise
  • Mehl
    60 g
  • Speisestärke
    30 g
  • Kakaopulver
    15 g
  • Weinstein-Backpulver
    1 ½ TL
  • Mandarinen (à 175 g Abtropfgew.)
    2 Dosen

Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Kalorie 233 kcal / 978 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...