
Urządzenia i Akcesoria
Schoko-Biskuitrolle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz.
14 Scheiben
Składniki
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken140 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Eier3
-
Zucker100 g
-
Salz1 Prise
-
Mehl60 g
-
Speisestärke30 g
-
Kakaopulver15 g
-
Weinstein-Backpulver1 ½ TL
-
Mandarinen (à 175 g Abtropfgew.)2 Dosen
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Kalorie
233 kcal /
978 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy