Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 400 g de patatas harinosas enteras con piel
- 20 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 24 láminas de panceta ahumada muy finas
- 12 yemas de huevo
- 12 pellizcos de sal en escamas
- 500 g de aceite de oliva virgen extra para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Białko
- 6.57 g
- Węglowodany
- 5.19 g
- Tłuszcz
- 16.05 g
- Błonnik
- 0.57 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minicroissants de langostino y sobrasada
1h 20min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Boletus con foie en papillote
30 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 menit
Flan de queso azul para dos
30 min
Bricks de cangrejo
35 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Foie de pato
33h
Choux de queso
1 Std. 10 Min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1 Std. 15 Min