Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 400 g de patatas harinosas enteras con piel
- 20 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 24 láminas de panceta ahumada muy finas
- 12 yemas de huevo
- 12 pellizcos de sal en escamas
- 500 g de aceite de oliva virgen extra para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Białko
- 6.57 g
- Węglowodany
- 5.19 g
- Tłuszcz
- 16.05 g
- Błonnik
- 0.57 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartar de buey
10 min
Foie de pato
33u.
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1j 40 menit
Raviolis de pollo y eneldo (Kreplach) - Israel
1h 30min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1j 15 menit
Fondue de queso manchego y cebolletas
30min
Saltimbocca a la romana
30min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20min
Galletas de queso y vinagreta de tomate
1h 10min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min