Urządzenia i Akcesoria
柠檬杏仁蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 人份
Składniki
-
黄油 室温软化,涂抹用
-
低筋面粉 撒粉用
-
柠檬皮屑 选择有机柠檬最佳30 克
-
糖300 克
-
黄油 室温软化,切块200 克
-
蛋5 颗
-
低筋面粉170 克
-
土豆淀粉30 克
-
泡打粉10 克
-
杏仁粉200 克
-
柠檬汁 鲜榨110 克
-
糖粉1 - 2 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.7 g
Kalorie
1828 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny