
Urządzenia i Akcesoria
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Käse in Stücken (z.B. Emmentaler)200 g
-
Kartoffeln in Stücken700 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Schmand200 g
-
Eier2
-
Senf2 TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 TL
-
Sauerkraut abgetropft400 g
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Milch200 g
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Leberkäse in Würfeln (1 cm)400 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
575 kcal /
2409 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Futtern wie bei Muttern
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy