Urządzenia i Akcesoria
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours400 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
bananas ripe (see tips), sliced, then frozen600 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets130 g
-
coconut oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2293 kJ /
548 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beginner's Fruity Green Smoothie
10 min
Green Dyed Eggs
55 min
Green smoothie
10 min
Mushroom-filled Buns
1 godz. 20 min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10 godz. 45 min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1 godz. 5 min
Bircher Muesli
8 godz. 10 min
Coconut Shake
10 min
Macaroni Bake
55 min
Carrot and Coconut Smoothie
10 min
Cleansing Fruit Smoothie
5 min
Exotic Smoothie
5 min