Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate

Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate

3.1 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours
    400 g
  • peanuts, roasted, unsalted
    200 g
  • bananas ripe (see tips), sliced, then frozen
    600 g
  • dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets
    130 g
  • coconut oil
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 548 kcal / 2293 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...