Urządzenia i Akcesoria
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours400 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
bananas ripe (see tips), sliced, then frozen600 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets130 g
-
coconut oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2293 kJ /
548 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Coleslaw
10 min
Chocolate Ice Cream
31 godz.
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1 godz. 30 min
Artisan Plant Pizza
35 min
Quinoa Anzac Biscuits
1 godz.
Gluten Free Plain Flour
5 min
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Brak ocen
Orange and Coconut Squares
35 min
Antioxidant detox juice
10 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min