Urządzenia i Akcesoria
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours400 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
bananas ripe (see tips), sliced, then frozen600 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets130 g
-
coconut oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2293 kJ /
548 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2 godz. 5 min
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2 godz. 15 min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 godz. 20 min
Portobello Mushroom Rolls
1 godz. 30 min
Paleo Sandwich Bread
1 godz. 30 min
Coleslaw
10 min
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Chewy Mint Choc Protein Bites
4 godz. 30 min
Overnight Oats with Hemp Milk
24 godz.
Mango Ice Lollies
6 godz. 20 min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min