Urządzenia i Akcesoria
猪肉脯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 人份
Składniki
-
猪里脊肉500 克
-
料酒10 克
-
盐¼ 茶匙
-
酱油3 茶匙
-
叉烧酱35 克
-
糖2 茶匙
-
红曲粉1 茶匙
-
木薯淀粉10 克
-
油 涂抹在锡纸上适量
-
蜂蜜 加适量水调和成蜂蜜水适量
-
白芝麻适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.1 g
Kalorie
541 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny