猪肉脯

猪肉脯

3.9 13 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 人份

Składniki

  • 猪里脊肉
    500 克
  • 料酒
    10 克
  • ¼ 茶匙
  • 酱油
    3 茶匙
  • 叉烧酱
    35 克
  • 2 茶匙
  • 红曲粉
    1 茶匙
  • 木薯淀粉
    10 克
  • 涂抹在锡纸上
    适量
  • 蜂蜜 加适量水调和成蜂蜜水
    适量
  • 白芝麻
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.1 g
Kalorie 541 kJ / 129 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...