Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů celých lískových ořechů
- 120 gramů cibule (cca 1 cibule), napůl
- 1 stroužek česneku
- 70 gramů pórku, bílé části
- 250 gramů žampiónů, plus několik kusů na orestování
- 30 gramů másla
- 500 gramů drůbežího vývaru
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1908 kJ / 455 kcal
- Białko
- 9.05 g
- Węglowodany
- 12.75 g
- Tłuszcz
- 43.68 g
- Błonnik
- 3.93 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Thajská polévka s krevetami
30min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 dk
Slávky alla Medoc
50min
Marinované krevety
1h 10min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Huspenina
2h 25min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 dk
Hrušky v červeném víně
3h 20min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min